HERSTELLING

Dakherstelling nodig?

Hebt u één of meerdere lekken of andere dakproblemen ontdekt? Dan is een herstelling van uw dak nodig om waterschade in huis te vermijden.

Er zijn verschillende problemen die kunnen leiden tot lekken en waterschade: dit kan gaan van slechte plaatsing tot scheefliggende of gebarsten dakpannen door een storm, tot schade of verstoppingen aan dakgoten en afsluitingen.

Plat dak herstellen

Materialen voor platte daken gaan doorgaans vrij lang mee. Toch treedt er na verloop van tijd dakschade op, bijvoorbeeld door UV-licht of door het dak vaak te belopen. Gelukkig kan u gemakkelijk kleine schade op een plat dak herstellen.

Om een EPDM dak te herstellen bestaat er een speciale reparatiekit. Roofing herstellen, is ook niet moeilijk met waterdichte dakpasta voor bitumen. Bij grote schade is een gedeeltelijke of complete vervanging van het dak aangeraden.

Contacteer ons vrijblijvend voor een dakbedekking reparatie van uw plat dak.

Schuin dak herstellen

Herstellingen van een schuin dak zijn vaak iets ingewikkelder. Bij traditionele materialen zoals dakpannen en leien is een plaatselijke vervanging zo goed als onvermijdelijk. Ook bij rieten daken is dit het geval. Moderne materialen, zoals zink, koper en aluminium zijn een stuk steviger. Het is echter wel moeilijk om die materialen plaatselijk te herstellen. Denk ook aan eventuele herstellingen aan de dakconstructie, dakgoten of regenpijpen.

Verouderde en rotte houtconstructies brengen uw veiligheid in gevaar. Problemen met de waterafvoer leiden tot vochtproblemen. Dit kan zowel de dakbedekking, de dakconstructie als de muren en het plafond in huis beschadigen.

Kleine dakherstellingen

Wie regelmatig het dak onderhoudt en inspecteert, kan meestal eventuele problemen oplossen met een kleine dakherstelling. Denk, bijvoorbeeld, aan lekkage opsporen en oplossen voor er schade ontstaat aan de dakconstructie.

Bij een storm ontstaan soms kleine problemen in verband met waterdichtheid. De daklekkage repareren, is de oplossing. Soms moet u hiervoor kapotte dakpannen vervangen. In sommige gevallen zijn ook nieuwe dakgoten nodig. Als u pech hebt, moet u een nieuw dak laten plaatsen. Kleine dakherstellingen zijn relatief snel op te lossen. Bovendien ligt de totaalprijs een stuk lager dan voor grote herstellingswerken.

Grote dakherstellingen

Door slecht onderhoud van het dak ontstaat structurele schade. Vooral bij oudere huizen met oude daken zijn grote herstellingswerken noodzakelijk.

Niet alleen is er een veiligheidsprobleem, vaak voldoen oude daken niet aan de energie- en isolatienormen. Een grote dakherstelling is dan dus aan de orde.

De dakconstructie moet eventueel verstevigd worden voor u een nieuwe dakbedekking kan leggen. Om tijd te besparen, plaatst men vaak een overzetdak. Daarbij is het niet nodig om oude leien of shingles te verwijderen.

ONZE GARANTIE

Uw ervaren partner in herstellingen

Laat herstellingen aan uw dak steeds uitvoeren door een ervaren dakwerker. Goris timmer- en dakwerken heeft ruime ervaring en al het nodige materiaal om om snel herstellingen uit te voeren.
Wij kunnen steeds de veiligheid garanderen en kunnen meteen inschatten of er een plaatselijke dan wel een volledige herstelling nodig is. 

Goris timmer- en dakwerken

Contacteer ons

Hebt u reeds een idee of wil u de mogelijkheden voor uw dak bespreken? Contacteer ons en wij denken graag met u mee.

Informatie aanvragen

Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, op die manier kunnen wij een correcte inschatting maken van het werk. Bedankt!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Info over het project
2Jouw gegevens
Type project
Wenst u een plan of foto's te uploaden?

PROJECTEN

Ontdek onze realisaties

Platte daken, Daktimmer

Daktimmer plat dak