VOLGENS DE JUISTE TECHNIEKEN

Asbest verwijderen

Goris Timmer- en dakwerken beschikt over het nodige attest “eenvoudige handelingen” om deskundig en veilig asbest te verwijderen op het dak. Op oudere huizen liggen vaak nog versleten leien. We hebben dan ook expertise in asbestleien verwijderen en vervangen. 

U kan ons met een gerust hart inschakelen voor het verwijderen van;

  • Losgebonden asbesthoudend plaatmateriaal, asbestkarton, voor zover het asbest gefixeerd is en het eenvoudig gedemonteerd, weggenomen en verpakt kan worden zonder de asbesthoudende materialen te breken of te beschadigen
  • Asbestcontaminatie van een lokaal, ruimte, gebouw of technische installatie waarbij er geen zichtbare asbestresten aanwezig zijn, voorzover het lokaal, de ruimte, het gebouw of de technische installatie gereinigd wordt met stofzuigers met een absoluutfilter en door middel van vochtige doeken.

Wij zijn wettelijk verplicht om een asbestinventaris op te (laten) maken van de werkzone. Zo voorkomen we dat er tijdens de werken ingesloten asbest beschadigd raakt en er asbestvezels vrijkomen. Wij zijn ook verplicht vooraf een melding van de verwijdering te doen bij de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (WASO).

Goris timmer- en dakwerken

Contacteer ons

Hebt u reeds een idee of wil u de mogelijkheden voor uw dak bespreken? Contacteer ons en wij denken graag met u mee.

Laat uw bericht hier achter

Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Contacteer ons via dit formulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder! Wenst u een offerte? Vul dan best ons offerteformulier in zodat wij een juiste inschatting kunnen maken. Bedankt!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

PROJECTEN

Ontdek onze realisaties

Hellende daken

Leien

Platte daken

Nieuwbouw

Dakkapellen

Dakkapel in hout

+10 jaar ervaring

Met de opleidingen schrijnwerkerij en dakwerken én ruime praktijkervaring, zorgen wij voor kwalitatief werk en een nauwgezette opvolging.

Snelle en betrouwbare service

U kan op ons vertrouwen voor een groot aanbod van vakkundige diensten, en dit zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Vraag uw vrijblijvende offerte

Hebt u reeds een idee of wil u de mogelijkheden voor uw dak bespreken? Contacteer ons en wij denken graag met u mee.