VOLGENS DE JUISTE TECHNIEKEN

Asbest verwijderen

Goris Timmer- en dakwerken beschikt over het nodige attest “eenvoudige handelingen” om deskundig en veilig asbest te verwijderen op het dak. Op oudere huizen liggen vaak nog versleten leien. We hebben dan ook expertise in asbestleien verwijderen en vervangen. 

U kan ons met een gerust hart inschakelen voor het verwijderen van;

  • Losgebonden asbesthoudend plaatmateriaal, asbestkarton, voor zover het asbest gefixeerd is en het eenvoudig gedemonteerd, weggenomen en verpakt kan worden zonder de asbesthoudende materialen te breken of te beschadigen
  • Asbestcontaminatie van een lokaal, ruimte, gebouw of technische installatie waarbij er geen zichtbare asbestresten aanwezig zijn, voorzover het lokaal, de ruimte, het gebouw of de technische installatie gereinigd wordt met stofzuigers met een absoluutfilter en door middel van vochtige doeken.

Wij zijn wettelijk verplicht om een asbestinventaris op te (laten) maken van de werkzone. Zo voorkomen we dat er tijdens de werken ingesloten asbest beschadigd raakt en er asbestvezels vrijkomen. Wij zijn ook verplicht vooraf een melding van de verwijdering te doen bij de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (WASO).

Goris timmer- en dakwerken

Contacteer ons

Hebt u reeds een idee of wil u de mogelijkheden voor uw dak bespreken? Contacteer ons en wij denken graag met u mee.

Informatie aanvragen

Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, op die manier kunnen wij een correcte inschatting maken van het werk. Bedankt!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Info over het project
2Jouw gegevens
Type project
Wenst u een plan of foto's te uploaden?

PROJECTEN

Ontdek onze realisaties

Platte daken, Daktimmer

Daktimmer plat dak

Platte daken

Velux platdakvenster

Hellende daken, Daktimmer

Nieuwe daktimmer en dakpannen

+10 jaar ervaring

Met de opleidingen schrijnwerkerij en dakwerken én ruime praktijkervaring, zorgen wij voor kwalitatief werk en een nauwgezette opvolging.

Snelle en betrouwbare service

U kan op ons vertrouwen voor een groot aanbod van vakkundige diensten, en dit zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Vraag uw vrijblijvende offerte

Heb