MEER DAGLICHT IN UW WONING

Velux dakramen

Een van de grootste voordelen van een Velux dakraam is dat het meer natuurlijk licht in huis brengt. Dit kan vooral handig zijn in kamers waar geen ramen aanwezig zijn, zoals zolders of badkamers. Ze zorgen ook voor meer ventilatie en in tegenstelling tot traditionele ramen, nemen ze geen ruimte in beslag op de muur.

Velux dakramen helpen bovendien om energie te besparen, ze zijn ontworpen met hoogwaardige isolatie en voorzien van dubbel glas. Tenslotte hebben ze een moderne uitstraling en zorgen ze voor een open en luchtige sfeer in huis.

Wilt u een Velux dakraam laten plaatsen? Vertrouw op het deskundige team van Goris timmer- en dakwerken. Zo bent u zeker van een professionele en propere plaatsing. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte om een Velux dakraam te laten plaatsen.

SOORTEN VELUX DAKRAMEN

Ontdek alle mogelijkheden

Verschillende systemen

 • Tuimelvensters: de scharnieren van de tuimelvensters van Velux zijn aan de buitenkant van het raam bevestigd. Hierdoor kunt u het dakraam 180 graden ‘tuimelen’. 
 • Uitzettuimelvensters: de uitzettuimelvensters van Velux lijken op de ‘normale’ tuimelvensters, maar naast de draaifunctie van 180 graden, is het mogelijk om de dakhelling tot 45 graden uit te zetten. Zo is er een nog verder uitzicht en meer lichtinval. 
 • Integra dakramen: dit luxe Velux dakraam is op afstand bedienbaar, waardoor dit het meest comfortabele dakraam van Velux is. Bij de bevestiging van dit dakraam ontvangt u een bedieningstablet waarmee u overal in huis het dakraam kan openen of sluiten. De regensensor sluit de ramen automatisch wanneer deze regen detecteert.
 • Daglichtsystemen: deze verlichten zelfs de verste uithoeken van de kamer. Daarnaast verhogen de daglichtsystemen de sfeer in de kamer, door het bredere uitzicht dat dit type dakraam mogelijk maakt.

Velux dakkapellen

Velux dakkapellen hebben een groot voordeel: u hebt geen vergunning nodig voor de plaatsing ervan. Bovendien neemt de plaatsing van de dakkapellen van Velux een dag in beslag. We raden u aan om hiervoor een specialist in te schakelen. De dakkapellen van Velux zijn er in verschillende soorten. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen uit een dakkapel op maat of een serre dakkapel die tot drie keer zoveel zon binnenlaat.

Overige soorten Velux ramen

 • Lichttunnels: wanneer er nauwelijks mogelijkheden zijn om ramen te plaatsen, dan is dit een goede optie. De lichttunnels van Velux zijn voorzien van ‘Edgeflow’. Deze ring van glas voorziet de kamer van helder licht, dat zorgt voor een natuurgetrouwe inval.
 • Platdakvensters: Velux biedt 2 soorten platdakvensters;
  • Met gebogen glas: platdakvensters met gebogen glas zijn geschikt voor daken met een dakhelling van 0 – 15 graden. Regen wordt hierdoor optimaal afgevoerd.
  • Met plat glas: Om opgehoopt water te voorkomen op een platdakvenster met plat glas, dient de dakhelling van het dak minimaal 5 graden te zijn.
 • Balkonvensters: Velux biedt relatief voordelige balkonvensters, die veel lijken op een balkon. Dit innovatieve balkonvenster is uit te klappen als een normaal raamvenster én te gebruiken als balkon.

Informatie aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, op die manier kunnen wij een correcte inschatting maken van het werk. Bedankt!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Info over het project
2Jouw gegevens
Type project
Wenst u een plan of foto's te uploaden?

PROJECTEN

Ontdek onze realisaties

Platte daken, Daktimmer

Daktimmer plat dak

Platte daken

Velux platdakvenster

Hellende daken, Daktimmer

Nieuwe daktimmer en dakpannen

+10 jaar ervaring

Met de opleidingen schrijnwerkerij en dakwerken én ruime praktijkervaring, zorgen wij voor kwalitatief werk en een nauwgezette opvolging.

Snelle en betrouwbare service

U kan op ons vertrouwen voor een groot aanbod van vakkundige diensten, en dit zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Vraag uw vrijblijvende offerte

Hebt u reeds een idee of wil u de mogelijkheden voor uw dak bespreken? Contacteer ons en wij denken graag met u mee.