EXTRA LICHT EN RUIMTE

Een dakkapel plaatsen

Wil u meer lichtinval en extra ruimte onder het hellend dak van uw woning? Een dakkapel kan daarvoor zorgen.

Als uw hellend dak niet al te steil is, worden er zelfs één of meerdere kamers mogelijk en kan u bijvoorbeeld extra kasten plaatsen, een werkruimte inrichten, een atelier onderbrengen… Bovendien is deze investering sowieso een waardevermeerdering voor uw huis.

Benieuwd naar de prijs voor het plaatsen van een dakkapel? Er zijn veel verschillende mogelijkheden qua uitvoering voor betaalbare prijzen.

SOORTEN DAKKAPELLEN

Prefab of zelf opgebouwd

Goris timmer- en dakwerken kan een traditionele dakkapel zelf opbouwen of een kant en klare prefab dakkapel met een kraan op het dak zetten. De keuze is volledig aan u, afhankelijk van uw budget, smaak en de omstandigheden.

Wanneer we een dakkapel door een aannemer vanaf nul op het dak laten opbouwen, spreken we van een traditionele dakkapel. Wanneer hij kant en klaar met een kraan op het dak wordt gezet, is het een prefab dakopbouw. Er is geen speciale reden die maakt dat een traditionele dakkapel beter zou zijn dan een prefab of andersom. De keuze voor één van de twee is volkomen budget-, smaak, en situatie afhankelijk.

Informatie aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, op die manier kunnen wij een correcte inschatting maken van het werk. Bedankt!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Info over het project
2Jouw gegevens
Type project
Wenst u een plan of foto's te uploaden?

PROJECTEN

Ontdek onze realisaties

Platte daken, Daktimmer

Daktimmer plat dak

Platte daken

Velux platdakvenster

Hellende daken, Daktimmer

Nieuwe daktimmer en dakpannen