EXTRA LICHT EN RUIMTE

Een dakkapel plaatsen

Wil u meer lichtinval en extra ruimte onder het hellend dak van uw woning? Een dakkapel kan daarvoor zorgen.

Als uw hellend dak niet al te steil is, worden er zelfs één of meerdere kamers mogelijk en kan u bijvoorbeeld extra kasten plaatsen, een werkruimte inrichten, een atelier onderbrengen… Bovendien is deze investering sowieso een waardevermeerdering voor uw huis.

Benieuwd naar de prijs voor het plaatsen van een dakkapel? Er zijn veel verschillende mogelijkheden qua uitvoering voor betaalbare prijzen.

SOORTEN DAKKAPELLEN

Prefab of zelf opgebouwd

Goris timmer- en dakwerken kan een traditionele dakkapel zelf opbouwen of een kant en klare prefab dakkapel met een kraan op het dak zetten. De keuze is volledig aan u, afhankelijk van uw budget, smaak en de omstandigheden.

Wanneer we een dakkapel door een aannemer vanaf nul op het dak laten opbouwen, spreken we van een traditionele dakkapel. Wanneer hij kant en klaar met een kraan op het dak wordt gezet, is het een prefab dakopbouw. Er is geen speciale reden die maakt dat een traditionele dakkapel beter zou zijn dan een prefab of andersom. De keuze voor één van de twee is volkomen budget-, smaak, en situatie afhankelijk.

Contacteer ons

Contacteer ons via dit formulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder! Wenst u een offerte? Vul dan best ons offerteformulier in zodat wij een juiste inschatting kunnen maken. Bedankt!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

PROJECTEN

Ontdek onze realisaties

Hellende daken

Leien

Platte daken

Nieuwbouw

Dakkapellen

Dakkapel in hout

+10 jaar ervaring

Met de opleidingen schrijnwerkerij en dakwerken én ruime praktijkervaring, zorgen wij voor kwalitatief werk en een nauwgezette opvolging.

Snelle en betrouwbare service

U kan op ons vertrouwen voor een groot aanbod van vakkundige diensten, en dit zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Vraag uw vrijblijvende offerte

Hebt u reeds een idee of wil u de mogelijkheden voor uw dak bespreken? Contacteer ons en wij denken graag met u mee.